Loading...
Alanya'da Yatırım

Alanya'da Yatırım

2021-11-10

Alanya'da Akıllı Evlerin Akıllı Yatırımcıları

Alanya'da gayrimenkul yatırımı yapmak için en önemli şey bu yatırımlardan elde edilen gelirdir. Satın alınan evden kar elde edebilmek için öncelikle doğru bir gelir hesabı yapılması gerekmektedir.

Alanya'da gayrimenkul her dönem karlı bir yatırım aracıdır. Gayrimenkul yatırımı için ev almayı düşünüyorsanız, karlı süreç için dikkatli tavsiyeler sizi bekliyor.

Peki Alanya'da ev alırken hangi özelliklere dikkat edilmeli ?Hangi hesaplamalar iyi yapılmalı?


İyi Bir Emlakçı Bulun

Size her zaman destek olacak iyi bir araştırmacı ve emlakçıya ihtiyacınız var. Doğru emlak danışmanı sizin için parlak noktaların araştırmasını yapacaktır. Unutmayın, bu tür bölgeler her zaman karşılığını verir.

Metrekare Önemlidir, ancak…

Yatırım için alınan bir evin metrekaresi önemli ama son yıllarda Alanya'da küçük metrekareli evlere ilgi var. Bu tür konutlar yatırım amaçlı alınıp satılmaktadır. Bu evlerde kiracı bulmak daha da kolay.

Evlerin Konumu Önemlidir

Evin bulunduğu yer ve mahalleye dikkat edin, gelişmeye açık yerleri seçin. Bu tip evler hem değer kazanıyor hem de kira getirisi yüksek.

Yakınlık Avantajları

Kolay transfer imkanları olan evleri seçin. En iyi fiyata en kısa sürede kiralanabilen evlerin bu ortak özelliği ulaşım avantajıdır. Ulaşım kolaylığı kadar etkili olan bir diğer özellik ise bu evin çevresinde alışveriş merkezleri, marketler, çarşılar, okullar ve parkların bulunmasıdır.