Loading...
Birlikte Yaşamaya Değer Her Şeyi Sunan Bir Yer; Mahmutlar

Birlikte Yaşamaya Değer Her Şeyi Sunan Bir Yer; Mahmutlar

2022-03-18

Mahmutlar, Alanya'nın sahil toplulukları boyunca en güzel güneşe ve sinematik manzaralara şahit olabileceğiniz tek beldedir.

Alanya şehir merkezinin yaklaşık 14 kilometre doğusunda yer alan Mahmutlar, Aplus mavi bayraklı plajlara kadar uzanıyor. Bu plajlar ciddi bir iştir ve çok fazla çalışmanın ardından tasarlanmıştır. Yakın tarihli bir “Yalnızca Ayak İzi Bırakın” kampanyası, plaja gidenler ve yuva yapan deniz kaplumbağaları gibi nesli tükenmekte olan türler için bozulmadan ve güvende kalmayı amaçlıyor. Gulf Shores ve Mahmutlar'da yaşam satılık mülkler ve topluluklar sudaki her şey etrafında döner: yüzme, dalış, gün batımı yelkenleri ve derin deniz balıkçılığı ve 365 günlük tatil hayatı...

Bölge son zamanlarda övgüler alıyor. Mahmutlar, bu övgülerle tatilin sırrının "biraz saklı hazine" yerinde ortaya çıktığını açıkladı.

Beyaz kumlarda maceraya atılanlar, Mahmutlar'ın meşhur taze deniz ürünleri, alışveriş, kır yürüyüşleri ve golfün tadını çıkaracaklar. Haftalık meyve sebze pazarları, uzaktan duyulabilen gözlemeli kahvaltıları, bölgenin dinamik altyapısı ve gurme şef restoranları ile yaşamaya değer her şeyi bir arada sunuyor.

Ünlü aileler nesillerdir buraya geliyor ve Mahmutlar'da satılık mülklere sahipler. Alanya'nın enerjisine hayran olan, kıyı bölgesini erişilebilir kılan ve turizm endüstrisinin büyümesini sağlayan tam da Mahmutlar'dır.

Mahmutlar'ın sahil evlerinin alıcıları, genç aileler ve emekliler özellikle rahat ortam, birçok aktivite ve güzel havadan etkileniyor.
Bol pencereleri, ön sundurmaları ve yüksek tavanlarıyla dikkat çeken ev tarzlarının en güzel örneklerini bulmak mümkün. Bazı yeni evler tarihi tarza saygı gösterir. Mahmutlar lüks emlak piyasası, kapalı sitelerde ve yüksek apartmanlarda özel inşa edilmiş sitelerin payını içerir, bazıları tepeden tırnağa konutlar ve 360 ​​derecelik manzaralar için spiral balkonlar sunar.